sex web web cam - Adult tv videosex ibu gersang

opis aku ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai…

adult tv videosex ibu gersang-3

dia kena tunggu siap loading baru buleh balik…so aku buat macam biasa aje la….

biasanya tengah malam baru clear bebudak tu load barang dalam kontena….

aku henjut sampai aku dah rasa mengilu bari aku stop…..

” “takut, lain kali kalau i nak boleh tak….” aku cakap…..

kira bau badan dia ni okay gak ler sebab aku boleh cium lagi…

satu-satu butang baju dia aku bukak sampai kesemuanya sekali… nak kata wangi tak la sangat sebab dari pagi lagi dia kerja…

macm tau tau aje yang aku ni memang sukakan puki yang licin….

aku masukkan fuckin’ finger aku kat dalam lubang puki dia….

aku jilat kat celah-celah bra dia sambil lidah aku curi-curi masuk kedalam bra…..

teruss aku jilat kat celah dada dia yang masih berbalut dengan bra tu…

aku main-mainkan batang aku kat atas bibir puki dia dulu….

Tags: , ,